Hajime no Ippo – Ippo vs Sendo [AMV]

Направих едно амв, което е малко странно :Д.
Така ще ми е най-лесно да го дефинирам.

 

Принципно съм гледал анимето(не цялото ;Д) и съм му голям фен.
Главните герои на днешната схватка са символи – обединители не
просто на много черти присъщи на един истински борец или боксьор,
но и на един истински човек: борбеност, достатъчно обективна преценка за това, какво е добро и какво е зло, отговорност, истинско приятелство, добронамерена компетитивност (конструктивна), преследване на мечтите, уважение към личността на отделния индивид, доблест, чесност и най-вече непримиримост.

Много от тези добродетели са присъщи за голяма част от измислените герои(особено за аниме героите) и не толкова много за нас хората, тъй като дори да искаме да сме всичко това, за съжаление или не е много трудно постижимо, може би дори невъзможно.
Не е и случайно защо често авторите на книги, анимации и тн казват в различни свои интервюта, че героите или местата, за които пишат са техни скрити блянове, които са приели формата на героя, мястото или историята, за която става въпрос.

Тъй де АМВ-то е един безкраен музикален бараж от ноти, рифове, солота, желязни юмруци, мъжка пот, емоции, падения, изправяния, синини, оттоци, припадъци, проблясъци, рев, крещене, но всичко това за мен се превръща в хомогенна смес докато го гледам и слушам и това е същината на амв-то.
Всичко да е едно. Няма значение кой е победител и победен, ако в сърцето си всеки боец е достоен и принципен човек.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s