SHIKIMO – Sunsets [Music Video Clip]

Здравейте драги читатели и приятели ;Д

Мина много време от както последно правих видео клипче, което доста да ме изкефи. Може би времето е такова, може би уроците, които живота ми поднесе ме забавиха, а може би просто бъговете ме налазиха или иначе казано преминах от Premiere Pro към Davinci Resolve и просто не ми останаха сили да направя ново клипче в последния месец.

Както може би някои от вас знаят или са чували – основният принцип на това как да поддържаш интереса на зрителя е като му даваш на точен период от време това, заради което е попаднал на сайта ти – именно хобито, което може би споделяте, мислите, които ви човъркат и на които търсите решение заедно или просто забавни историйки и анти стрес меменца.

Така де хаотичната ми натура по презумция не може да ви предложи нещо такова засега, но пък клипчето, което ще ви дам днес е част от новата ми стара философия – как да се научиш да виждаш красивото навсякъде около себе си.

Това клипче е една от на пръв поглед простите стъпки как да човек може да влезе в нагласа, която най-просто да го дърпа напред без да прави почти нищо… освен да го гледа :Д, няколко стотин или няколко хиляди пъти… на ден :Д.

И тъй като аз самият ще изперкам, ако трябва да го гледам няколко стотин пъти ще се постарая от време на време да правя подобни клипчета и да се множат и множат. Вече съществуват много такива, интернет е бъкан, но не и с такива, които да работят в комбинация с любимите ми песни.

 

ПС: Самият Шикимо ми писа и ми стана абонат. Чувството е уникално! :Д

Шикимо или Shikimo е електронен, chillwave и synthwave DJ, чието верую е да ни напомня за красотата на природата и самият той се опитва да преплита и да имитира подобни звуци и чувства чрез музиката си. Бтв не знаех за това, докато не ми писа, така че изглежда вътрешното ми пречувствие, че тази песен и красотата на природата вървят ръка за ръка не ме е излъгало ; Д

Поздрави и надявам се, че ще ви хареса.

Весели празници!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s