Добре дошли в Шантавата къщичка

Скоро не бях правил клипче затова най-накрая се наканих и направих едно.

Малко по-различно е от повечето, които съм издавал. Не е типичната сакуга или музикален клип, в който комбинирам любима песен с любим филм или аниме, а е нещо от реалния ми живот. Основната причина е, че в подобен род клипове, мога да комбинирам много техники и ефекти, които изучавам от интернет.

Не че не мога да правя това и с АМВ-тата, но в тях не искам да нарушавам, да изопачавам или да изкривявам определени моменти от даденото изкуство, което съм избрал да използвам. Просто обичам героите такива каквито са си и най-често подобен род клипчета са ми форма на мотивация, която ми напомня за едно аниме от 20 или 30 епизода в рамките на 5 минути.

Някои от вас знаят, че понякога ходя на лозето ми, за да разнообразявам иначе кажи речи еднообразния ми живот с… копане. С яко копане братче… ;Д

Но за съжаление в последно време не е валяло много и не мога да се наслаждавам на любимия си “спорт”. За щастие точно сега вали и може би тия дни ще е идеално за да направя някоя нова копка или пък да намеря някоя токупоникнала отровна… гъбка :Д.

Лозето ми е една малка частичка от див район, в който често попадам на животни, гъби, духове :Д, но понякога намирам и изоставени къщи. Разбира се приключенецът в мен веднага ме навива да вляза и да разгледам за съкровища.

Та това е едно такова клипче, в което влязох в една къща и намерих доста интересни неща и реших, че мога да ги споделя с вас.

Поздрави ; )

4 thoughts on “Добре дошли в Шантавата къщичка

 1. Какъв си щурчо :)) много радваш с тези шантавизми :)) Минотавърът Кольо просто разби мрака – буквално :)))) но най ми хареса голямата черна тарантула, която се появи от нищото – нея не я очаквах 🙂 и Били Уонка беше внезапен и се вписва чудесно 🙂

  Liked by 1 person

  1. Викаш тотално ти скрих шапката. Ем така си е все пак Щурият Шапкар е замесен ;Д.
   Но иначе да е тая тарантула принципно я лепнах, за да разсея малко погледа от нескопосаното ми преливане от кадър в кадър, но най-интересното, е че когато го пуснах на наще и баща ми вика “А тоя паяк ти ли го снима ??” xDDDD.
   Магийки магийки стават. :Д
   Тя тая къщичка има много тъжна съдба и исках да покажа, че хем има нещо страшно в нея- минотавърът. И тоя Минотавър си има Име, щото когато го опознаеш хич не е толкова страшен. Та може би тоя дух е по-скоро пазителят на къщичката, но и в същото време когато спреш да се страхуваш и тогава най-неочаквано можеш да попаднеш на скрит рай. Както пее и УилиУонка – “ако търсиш рай, огледай се около теб и ще го видиш”.
   И това ако си още по-голям търсач на символики можеш да го откараш и до следващите нива как това са части от теб самия и тн и тн. :Д
   Та някъде напред имам малка историйка за тая къща и може да разбереш повече.

   Liked by 1 person

   1. Символиките са навсякъде 🙂 и как така “може да разбереш повече”? Искам да разбера повече :)) така че, хич не се помотвай, ами разкажи историйката 😉

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s