Bon Jovi – Wanted dead or alive

Текст на песента :

Линк към текст на песента

Песента е олицетворение на живота – от черно-бялото ежедневие до самотата, безразличието и  поредната капка живот, която си заминава безследно.

Припева си го тълкувам така :

И дори никой да не направи нищо, аз ще се опитам да живея на макс и за теб и за мен. Ще се боря всеки ден и дори да загубя, няма да се спра докато не видя усмивка на лицето ти.  Докато не видя надежда в очите ти. Докато не постигнем мечтите си, ще бъда извън закона, ще бъда преследван и няма да спра докато няма само Радост ! Любов ! Щастие ! на МАКС.

Тази песен ми харесва, защото има както много силни емоции така и възможността да отприщиш азът си по позитивен начин. Ти ще победиш и си способен да го направиш, повярвай в себе си!  Решено е!

Намирам, че изкуството, което Bon Jovi творят е заредено с много енергия и се опитва да внуши на слушателя, че самият той е отговорен за това как ще живее живота си. Това да изкрещи с голяма доза позитивност е начин да ми забие невидим шамар и да ме събуди от илюзията, че нямам друг изход от ситуацията. А изход винаги има!

Евала на такива хора като Jon Bon Jovi, шапка му свалям и дано да ни радва още дълго време!

Have a nice day! ; )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s